دیوارکوب ام دی اف (MDF)
دیوارکوب ها یا دیوارپوش ها متریال هایی هستند که برای پوشش دیوار ها و گاهی بر روی سقف ها مورد استفاده قرار می گیرند . امروزه از نظر طراحان دکوراسیون داخلی دیوارپوش ها نقش اساسی و مهمی در دکوراسیون منازل، مراکز اداری ، بیمارستان ها ، رستوران ها ، مراکز تجاری ، سالن های ورزشی و... دارند و برای ایجاد نمایی شیک و زیبا در معماری ساختمان هماهنگی دیوارکوب یا دیوارپوش ها با میز اداری، کمد بایگانی، پارتیشن اداری و درب لابی سریعترین و مناسب ترین راه هستند .

دیوارکوب ها در رنگ ها ، جنس ها ، طرح های متنوع و مختلفی تولید می شوند که عبارتند از : دیوارکوب ام دی اف (MDF)، دیوارکوب چوبی ، دیوارکوب PVC ، دیوارکوب سنگی ، دیوارکوب آلومینیومی ، دیوارکوب شیشه ای ، دیوارکوب پلاستیک ، دیوارکوب سلولز ، کاغذ دیواری و... که در این بخش منحصرا درمورد دیوارکوب ام دی اف (MDF) توضیح داده می شود .
خصوصیات دیوارکوب ام دی اف (MDF)
دیوارکوب های ام دی اف (MDF) به علت تنوع ، زیبایی و کیفیت بالای آن منحصر به فرد بوده و طول عمر بالایی نیز دارند ، به همین جهت باعث حذف بسیاری از هزینه های اضافی مانند رنگ آمیزی سالیانه ساختمان شده است .دیوارکوب های ام دی اف (MDF) دارای ویژگی های خاصی از جمله ضد آب بودن ، قابلیت شستشو ، عایق صدا ، عایق حرارتی و برودتی ، نصب سریع ، وزن سبک ، قابلیت فرم دهی ، تنوع ، کیفیت بالا ، زیبایی ، طول عمر بالا، مقاوت پذیری بالا در برابر ضربه و ساییدگی ها و... می باشند . یکی از اصلی ترین ویژگی دیوارکوب های ام دی اف (MDF) پایداری آن در برابر تغییرات محیطی دما است که این مسئله باعث طول عمر بالای دیوارکوب ام دی اف (MDF) می شود . این ویژگی ها باعث استقبال بیشتر مردم از این محصول شده است.
نکات مهم در تهیه و اجرای دیوارکوب MDF
یکی از نکات مهم در دیوارکوب های ام دی اف (MDF) زیرسازی است که نقش مهمی در نصب آنها دارد . زیرسازی اولیه جهت عبور لوله ها و کابل ها انجام می شود و سطحی هموار و مسطح برای قرار دادن قطعات دیوارکوب ایجاد می کند و به خوبی لبه های نر و مادگی را می پوشاند . دیوارکوب ها را می توان به سادگی بدون زیرسازی با استفاده از میخ و چسب بر روی دیوار های گچی و پانل های چوبی نصب کرد در صورتی که برای دیوار سیمانی و کاشی حتما باید زیرسازی مناسب انجام شود .

یکی از مسائل حائز اهمیت دیوارکوب ام دی اف شیارهای کناری آن است که اندازه این شیار ها به گونه ای است که قطعات کنارهم قرار داده شوند و این شیارها در دیوارکوب ام دی اف به صورت معمول از دیوارکوب (PVC) کمتر است . در دیوارکوب های ام دی اف (MDF) فاصله و تعداد خطوط اهمیت زیادی دارند و با انتخاب استاندارد و درست این دو نکته می توان استحکام مکانیکی این محصول را در برابر ضربات و لرزش ها بالا برد . پس از نصب جهت زیبایی از پروفیل هایی نظیر قرنیز ، خط کش ، تاشو و ….. استفاده می شود. معمولا نصب دیوارکوب ها به دو صورت عمودی و افقی انجام میگیرد که نصب زیر سازی بنا بر عمودی یا افقی بودن دیوارکوب تغییر میکند.
.png)
فرم ارسال انتقادات و پیشنهادات