پارتیشن اداری و معرفی انواع آن

پارتیشن اداری

یکی از نکات مهم در طراحی فضای اداری، ایجاد شرایطی است تا کارمندان از تنش های ناشی از رفت و آمد در محیط کار به دور باشند، که این امر با استفاده از پارتیشن اداری میسر است.

نکات مورد توجه در ساخت پارتیشن های اداری نوع طراحی، ابعاد و ارتفاع پارتیشن است که باید با توجه به کارایی فضا انتخاب شود. به عنوان مثال فرم پارتیشن برای مشاغل نیازمند به تمرکز بالا با فرم پارتیشن برای مشاغل نیازمند تعامل، متفاوت است.

پارتیشن اداری تاثیر بسیار زیادی بر دکوراسیون داخلی شرکت و محل کار شما دارد. معمولا پارتیشن اداری برای حفظ نظم و آرامش بیشتر کارمندان، دسترسی بالا و کنترل راحتر آن ها مورد استفاده قرار می گیرد که با هزینه ای مناسب و قابلیت جابه جایی آسان گزینه بسیار مناسبی برای رفع این گونه نیازها است.

پارتیشن ها را از نظر متریال می توان به دو نوع کلی چوبی و ام دی اف تقسیم کرد و از لحاظ نوع متریال می-توان به گروه های پارتیشن های تمام چوب، پارتیشن های ام دی اف (MDF)، پارتیشن های شیشه ای و... تقسیم کرد که در ذیل به توضیح بخشی از این موارد می پردازیم.

انواع پارتشین اداری از نظر متریال

پارتیشن تمام چوب

متریال مورد استفاده در این نوع پارتیشن ها تماما چوب است. به طوری که در اسکلت و پانل ها از یک نوع چوب استفاده می شود. نوع چوب در این پارتیشن ها دارای انواع مختلفی نظیر چوب روس، گردو، راش و... است که قیمت این پارتیشن ها بسته به متراژ و نوع چوب مورد استفاده متغییر است.

پارتیشن اداری

پارتیشن ام دی اف (MDF)

این نوع پارتیشن ها با ام دی اف به قطر 16 میلیمتر ساخته می شوند که لبه های آن pvc شده است. پارتیشن های ام دی اف سطحی صاف و صیقلی دارند که بر روی آن می توان از طرح های منبت کاری، CNC و... استفاده کرد. نحوه اتصال پارتیشن های ام دی اف به گونه ای است که پیچ در این اتصالات استفاده نمی شود. این نوع پارتیشن به دلیل سبکی، حمل و نقل آسانی دارند.

پارتیشن اداری به دو دسته پارتیشن تک جداره و پارتیشن دو جداره تقسیم می شوند که در این متن مختصری از ویژگی آنها توضیح داده می شود.

انواع پارتیشن اداری از نظر نوع ساخت

پارتیشن‌ تک جداره

دارای ستون‌های متعددی است که قرار گرفتن آن‌ها بر روی زمین را راحت می‌کند. بر روی این نوع پارتیشن-ها با توجه به ابعاد و طراحی فضا و سلیقه مشتریان طراحی های متفاوتی انجام می شود می توان در طراحی های خاص از شیشه های سند بلاست استفاده کرد که ضخامت این شیشه ها متغییر است. این نوع پارتیشن ها را می توان در هر ارتفاعی اجرا کرد. از مزایای پارتیشن تک جداره، مقرون به صرفه بودن این نوع پارتیشن است.

پارتیشن‌ دوجداره

در این نوع پارتیشن قابلیت ساخت قاب‌های یک ‌تکه و بزرگ وجود دارد. در پارتیشن دوجداره از ستون استفاده زیادی نمی‌شود؛ زیرا بدنه پارتیشن به‌اندازه کافی مقاومت و استحکام دارد. از تفاوت های پارتیشن دو جداره و تک جداره می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پارتیشن اداری

1- پارتیشن های دوجداره عایق صوتی و حرارتی هستند در حالی که پارتیشن تک جداره این قابلیت را ندارند .

2- سطح ایستایی پارتیشن دوجداره به دلیل دارا بودن بدنه مقاوم و مستحکم نسبت به پارتیشن تک جداره بیشتر است.

3- در پارتیشن دو جداره می توان از پرده کرکره ای استفاده کرد.

4- پارتیشن دوجداره دارای هزینه بیشتری نسبت به پارتیشن تک جداره است.

تماس با سروستان

فرم ارسال انتقادات و پیشنهادات
  •